Aito Elintapamuutos ryhmävalmennus

Oletko unohtanut itsestäsi huolehtimisen ruuhkavuosien keskellä? Tuntuuko että kiloja vain salakavalasti kertyy? Tiedätkö kaiken laihduttamisesta, mutta pysyvät tulokset vielä puuttuvat? Päätätkö aina maanantaisin tai huomenna aloittaa? Tiedät kyllä mitä sinun pitäisi tehdä, mutta arjen kiireissä motivaatiota ei löydy? Tuntuuko sinusta, että olet jo kokeillut kaikki mahdolliset keinot ja dieetit? Haluaisitko vihdoin onnistua ja tehdä pysyvän ja aidon elintapamuutoksen?

Aito Elintapamuutos Valmennus on ryhmävalmennus painonhallinnan- ja elintapaongelmien kanssa kamppaileville aikuisille, jossa tuetaan elintapamuutosta psyykkisen valmennuksen menetelmin. Valmennus perustuu arvo- ja hyväksyntäpohjaiseen lähestymistapaan, jonka tavoitteena on lisätä käyttäytymisen joustavuutta ja sisäistä motivaatiota muutokseen. Koettuihin ongelmiin ei anneta valmiita ratkaisuja, vaan tuetaan jokaisen omaa asiantuntijuutta ja vastuuta oman elämänsä valinnoista. Arvo- ja hyväksyntäpohjainen lähestymistapa pohjautuu hyväksymis- ja omistautumisterapiaan (HOT). Menetelmä on tieteellisesti tutkittu ja sitä on sovellettu menestyksekkäästi elämäntapaohjauksiin, kun ylipainon ja 2 tyypin diabeteksen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. Lisätietoa menetelmästä: http://www.joustavamieli.com/p/esittely.html

Valmennuksessa saat tietoa liikuntaan ja ravintoon liittyvistä asioista, mutta pääpaino on erilaisissa psykologisen joustavuuden harjoituksissa. Valmennus ei suoranaisesti tähtää laihduttamiseen, tehokkaaseen liikkumiseen tai ruokavalion rajoittamiseen vaan siihen, että pystyt elämään arvojesi mukaista elämää ja tekemään itsellesi hyviä valintoja riippumatta juuri sen hetken mieliteoista. Tällöin oman toimintasi kautta mahdollistat myös painonpudotuksen, eikä mielesi enää sabotoi yrityksiäsi. Tavoitteena onkin juuri sinun näköinen terveellinen elämäntapa.

Aika: 29.8.-17.10.2018, Keskiviikkoisin klo 19-20.00

Paikka: Nummentie 12-14, Novagon tilat

Hinta: 186 €. Maksuvälineinä käyvät myös Smartum setelit ja Saldo, sekä Edenred Mobiilimaksu.

Ilmoittaudu mukaan osoitteeseen sari@aitowellness.com. Paikkoja rajoitetusti

 

Ryhmän valmentajana: Sari Hankimo, Personal trainer, psyykkinen valmentaja, terveysvalmentaja (Trainer4you)

”Elintapamuutos on loppuelämän kestävä matka, jolloin sitä ei voi lähteä tekemään rajoittamalla ja kieltäytymällä. Mieli vastustaa muutosta, joten pysyvään elintapamuutokseen tarvitaan muutakin kuin tietoa ruokavaliosta ja liikunnasta. Personal trainerina olen erikoistunut elämäntapamuuttujien valmentamiseen sekä terveysvalmentamiseen. Lisäoppia olen saanut liikuntalääketieteen perusopinnoista sekä lukuisista muista lyhyemmistä koulutuksista.”