Aito Wellness Oy

Aito Wellness on syksyllä 2017 perustettu valmennuspalveluja tarjoava yritys. Yrityksen kaikessa toiminnassa näkyy AITOus seuraaviin sanoihin kiteytettynä:

A – Arvot & Asiantuntijuus

I – Innostus & Iloisuus

T – Toteutus & Tuottavuus 

O – Oppiminen & Onnistuminen 

Arvot ovat hyvin tärkeässä roolissa niin yksilö-, ryhmä- kuin yritysvalmennuksissakin. Valmennuksen tavoitteet sidotaan valmennettavan arvoihin, jolloin niihin sitoutuminen on helpompaa ja motivaatio säilyy paremmin. Valmennuksessa asiantuntijuus on tärkeässä roolissa ja valmennus ja käytettävät menetelmät perustuvat tutkittuun tietoon.

Valmennusta ei tehdä ryppy otsalla ja valmentajan tavoitteena on aina säilyttää asiakkaan innostus tekemiseen. Toisaalta hyväksytään myös se, että motivaatiota ei aina välttämättä ole ja aina ei huvita, mutta niistä tunteista huolimatta pystytään toimimaan tavalla joka vie kohti tavoitetta. Innostus ja iloisuus ei siis tarkoita sitä, että joka hetki pitäisi olla kivaa, vaan sitä, että joustavasti ja hyväksyvästi suhtaudutaan tilanteisiin, ajatuksiin ja tunteisiin, jolloin into ja ilo tekemiseen säilyy vähän kuin sivutuotteena.

Pelkät suunnitelmat, valmentajan antama tieto tai ohjeet eivät vielä riitä, vaan muutoksien toteutumiseksi asiat pitää saada käytäntöön ja toteutumaan. Nykyisin monilla ihmisillä on paljon tietoa hyvinvointiin liittyvistä asioista, mutta tiedon vieminen käytäntöön on se hankalin vaihe. Tässä valmentaja on apuna auttamassa olennaisen tiedon löytämisessä ja uusien tapojen ja toimintojen integroimisessa arkeen. Valmennuksen pitää myös aina olla tuottavaa. Tuottavuutta mitataan erilaisilla mittareilla lähtötilanteen ja tavoitteen mukaan.

Valmennus on jatkuvaa oppimista niin valmentajan kuin valmennettavankin näkökulmasta. Onnistuminen ruokkii onnistumista ja valmennus jättääkin usein positiivisen kierteen asiakkaan elämään tai työyhteisöön myös valmennussuhteen päätyttyä.

 

Sari Hankimo, Aito Wellness perustaja

Perustin oman hyvinvointipalveluja tarjoavan yrityksen, koska intohimoni on auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Lapsena haaveilin lääkärin ammatista, mutta nyt voin todeta tekeväni unelmaduunia, kun saan auttaa ihmisiä välttämään lääkäriä. Terveelliset elintavat ja kokonaisvaltainen hyvinvointi on tehokas keino ennaltaehkäistä monia elintapasairauksia sekä tuki- ja liikuntaelin ongelmia.

Siviilissä olen ruuhkavuosia elävä, kolmen pojan äiti ja vaimo. Perheemme on aktiivinen ja harrastuksia on paljon, mikä tuo välillä haasteita arkeen. Yrittäjänä toimiminen kuitenkin antaa joustavuutta ja mahdollisuuden elää arvojeni mukaista elämää.

Osaaminen ja koulutukset

Koulutukseltani olen KTM ja kaupallisen alan töiden ohella olen aina ollut vähintään toinen jalka liikunta-alalla. Minulla on pitkä tausta ryhmäliikuntaohjaajana sekä erilaisten ryhmien (esim. Xtravaganza) vetämisestä. Personal trainerina olen erikoistunut elintapamuutoksiin ja terveysvalmentamiseen.

Sari Hankimo

  • Kauppatieteiden maisteri, Vaasan Yliopisto
  • Personal Trainer, Trainer4You
  • Psyykkinen Valmentaja, Trainer4You
  • Liikuntalääketieteen perusopinnot, Helsingin seudun kesäyliopisto
  • Terveysvalmentaja, Trainer4You
  • Monia muita lyhyempiä alan koulutuksia

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää miten voin olla Sinulle avuksi.